Open dag Fysio-Fit Wieringen 14 oktober 2017

Uitnodiging Open dag Fysio-Fit Wieringen

 

Op zaterdag 14 oktober aanstaande zullen van 13.00 uur tot 16.00 uur de deuren van Fysio-Fit Wieringen open staan.

Het is al weer een jaar geleden dat we de praktijk van Jan Keijzer hebben overgenomen en al weer ruim een half jaar dat het voormalige pand van de omring is omgebouwd tot fitness- en oefenruimte.

Inmiddels hebben veel Wieringers de weg naar onze praktijk gevonden voor vanzelfsprekend de fysiotherapie maar ook voor mensendieck-oefentherapie, de diëtiste, fitness of sportmassage.

Tijdens de open dag willen we u dan ook niet alleen onze prachtige accommodatie laten zien maar willen we u ook kennis laten maken met ons enthousiaste team. Naast onze fysiotherapeuten van Fysio-Fit Wieringen :Anne Schenk, Michelle Glasbergen en Silvia van der Kuil zullen ook de collega’s van Fysio-Fit Wieringerwaard aanwezig zijn. Vanzelfsprekend zijn onze fitnessinstructeurs Petra Kramer en Inge de Beurs ook aanwezig. Samen zullen zij u al onze fitnessapparatuur niet alleen laten zien, maar krijgt u ook de gelegenheid deze onder deskundige begeleiding te proberen.

Om de goede samenwerking tussen de diverse disciplines te benadrukken zullen ook de Mensendieck therapeuten van Mens & Co ,Hanneke Koopman en Jeannette Boer deelnemen aan de open dag waarbij zij u graag van alle informatie voorzien.

Ook de diëtiste van Dieet & Co Martine Dogger heeft door de verbouwing een totaal verfriste praktijkruimte gekregen. Graag wil ze u deze laten zien en kennis met u maken.

Samen willen wij u laten zien hoe wij ons motto “Gezond worden en gezond blijven” actief uitdragen. Uiteraard helpen wij u graag van uw gezondheidsbeperkingen af, maar we willen u ook helpen om dergelijke problemen in de toekomst te voorkomen. Het is niet voor niets dat er steeds meer aandacht uit gaat naar preventie. Dit volgens het aloude maar nog steeds actuele spreekwoord: “Voorkomen is beter dan genezen”. Dit kan door te fitnessen, door houdingcorrecties of bijvoorbeeld een dieet dat is afgestemd op uw leefpatroon. Mochten er desondanks toch problemen ontstaan kunnen we door onze samenwerking uw altijd de hulp van één van onze gespecialiseerde collega’s aanbieden.

Graag verwelkomen we u zaterdag 14 oktober vanaf 13:00 uur om samen met ons onder het genot van een hapje en een drankje onze praktijk aan de Koningin Wilhelminalaan 2a te Hippolytushoef te komen bekijken.

 

Publicatiedatum: 10-10-2017


« Terug naar het overzicht