Inloop op afspraak bij Fysio-Fit – Fysio-Fit locatie Wieringerwaard, Wieringen en Anna Paulowna – Wieringerwaard
Molenweg 21A 1766HM Wieringerwaard Tel:0224-221918

Welkom bij Fysio-Fit

Uw fysiotherapeut in Wieringerwaard, op Wieringen , in Anna Paulowna en in Breezand. Fysiotherapie, Oncologie,- en oedeemfysiotherapie, COPD, Dry Needling, Parkinsonnet en sportfysiotherapie. Bij lichamelijke klachten, zoals rug,- en nekpijn, pijnlijke gewrichten of revalideren na een sportongeval en/of operatie, kunt u bij Fysio-Fit Wieringerwaard, Fysio-Fit Wieringen, Fysio-Fit Anna Paulowna en Fysio-Fit Breezand terecht. Wij zijn een team van gespecialiseerde fysiotherapeuten die ervoor zorgt dat u weer snel herstelt. Wat vindt u verder op onze site? Lees over ons team, hoe u ons kunt bereiken voor afspraken en waar u ons kunt vinden. Bent u nog niet uitgelezen over lichamelijke gezondheid en een goede levensstijl, dan verwijzen onze links u door naar andere interessante sites.

Inloop op afspraak bij Fysio-Fit

We hebben een mogelijkheid om een screening te doen. Als u niet weet of uw klacht behandeld kan worden bij de fysiotherapeut, kunt u vrijblijvend een korte afspraak laten inplannen. Vaak al dezelfde dag. De fysiotherapeut kijkt kort of er behandeling zou moeten plaatvinden. Dit is kosteloos.

Zo weet u snel waar u aan toe bent.

Als dan blijkt dat er een behandeling voor nodig is om de klachten te verminderen, wordt er direct een afspraak ingepland.